Viktig informasjon om Koronaviruset

Aktuelt


Viktig melding vedr Koronavaksine

19. juli 2021 kl. 14:55

Alle over 18 år i Lund kommune skal nå ha fått tilbud om første dose med koronavaksine via en sms som er sendt ut til den enkelte. Det er viktig at du setter deg opp til vaksine i "ReMin" så fort som mulig. Se link på Lund kommunes hjemmside, under Oppdatering koronavaksine.

 

Oppdatering koronavaksinering

28. mai 2021 kl. 11:24

Kommunen er i full gang med vaksineringen av Lunds befolkning. Selve vaksineringen er nå flyttet til Lundetun, og vil foregå hver onsdag på dagtid. Vi følger Folkehelseinstituttet sine anbefalinger ift hvilke grupper vi vaksinerer. Du vil bli kontaktet når det er din tur. 

Se ellers informasjon på Lund kommunes hjemmeside: https://www.lund.kommune.no/

Legemangel

23. mars 2021 kl. 13:52

Vi mangler for tiden to leger her på legesenteret, en fastlege og en LIS lege (tidligere turnuslege). Dette medfører dessverre at vi har lengre ventetid på ordinære timer. Øyeblikkelig hjelp timer går som normalt.

Vi takker for tålmodigheten og beklager de ulemper det medfører. 

VIKTIG MELDING VED BESTILLING AV KORONATEST!

16. november 2020 kl. 12:51

Ved bestilling av test via hjemmesiden, så er det er svært viktig at man skriver hvorfor man ønsker koronatest. F.eks hvilke symptomer man har, om det er smittesporing/nærkontakt, jobb etc. Oppgi også telefonnummeret ditt.

Viktig melding vedr bestilling av time

11. november 2020 kl. 08:26

Hastetimer/ øyeblikkelig hjelp timer kan ikke bestilles via hjemmesiden. Det gjelder kun planlagte timer frem i tid, minimum 2 uker fremover. Vi setter opp legetime på første ledige time.

Hvis det haster og du trenger time innen to uker så må du ringe legekontoret!

NB! NY TELEFONTID!

4. november 2020 kl. 10:21

Lund Legesenter har nå ny telefontid!

Ny tid er kl 8:30-11 og kl 13-14.

Husk at du også kan bestille resepter, legetime og covid-19 test her på hjemmesiden. 

Influensavaksine- risikogruppe

26. oktober 2020 kl. 10:17

Til dere i risikogruppen som ikke fikk tatt vaksinen på vaksinedagene:

Hvis du ønsker vaksinen så må du ta konakt med legekontoret for å avtale tid.

 

Ny teststasjon til Covid-19 testing!

15. oktober 2020 kl. 10:36

Vi har fått ny teststasjon! Testingen vil foregå som en "drive-in" testing.

Bestill tid til testing på vanlig måte (via vår hjemmeside eller pr telefon). Du vil da motta et nummer. Dette må skrives på en lapp og ligge synlig i bilen. (det vil gjøre det litt lettere for oss å organisere testingen)

Nytt fra i dag: Kjør inn på parkeringplassen på nedsiden av rådhuset, ta til høyre mot politistasjonen og kjør deretter inn i test-teltet når det er ledig. Når testingen er ferdig så kjører du videre, tar til venstre og kjører deretter ut av parkeringsplassen.

Vennligst ta hensyn til hverandre! Hvis det er lang kø, vennligst vent oppe på veien eller parker på en parkeringsplass mens du venter. Vi går ikke før alle er testet. 

Influensavaksinering

14. oktober 2020 kl. 12:28

INFLUENSAVAKSINERING LUND KOMMUNE

Er du i risikogruppen? Møt opp ved Rådhuset en av disse dagene:

Mandag 19. oktober kl 15:30-18:30

Tirsdag 20. oktober kl 15:30- 18:30.

Egenandel vaksine kr 50,-. Har du frikort er den gratis.

Parkering på nedsiden av rådhuset, inngang via NAV eller rundt på oppsiden av rådhuset. 

Vent ute på parkeringsplassen ved legekontoret. Dere vil bli registrert og tatt inn puljevis via skadestuen.

Det er vaksine nok til alle i risikogruppen!

Bestilling av koronatest

9. september 2020 kl. 09:37

Nå kan du bestille koronatest via vår hjemmeside. Velg "Legetime/koronatest". Under nedtrekksmenyen velger du "Testes for korona". Fyll inn kontaktinfo. Under kommentar er det viktig at du fyller ut symptomer. Du vil få en sms av oss med tidspunkt og hvilken parkeringsplass du skal stå på (1-6 som er reservert Luftveislegevakt). Gjelder kun pasienter som oppholder seg i Lund kommune og har fastlege hos oss. Andre må ta kontakt pr telefon som tidligere. 

Det er reservert 6 parkeringsplasser til Luftveislegevakten. De er plassert innerst på parkeringsplassen på nedsiden av Rådhuset. Ved den gamle inngangen til helsetasjonen. Det er ofte mange som skal testes og vi tester da i flere omganger. EKS: Hvis du får plass nr 2 i pulje 2, så betyr det at du kan parkere på plass nr 2 etter at bilen som står der har kjørt. Vennligst bli sittende i bilen. Vi kommer til deg og tester deg mens du sitter i bilen. Du vil få svar på Helsenorge.no og en sms fra oss. Det tar 1-2 dager å få svar. Følg ellers retningslinjene på fhi.no. 

Covid-19 testing

2. september 2020 kl. 12:54

Myndighetene anbefaler at alle som har nyoppståtte luftveisymptomer som ikke har en kjent årsak, testes og holder seg hjemme til prøvesvar foreligger og de ikke lenger har disse symptomene.

Ønsker du å bli testet så tar du kontakt med legesenteret pr telefon: 51 40 47 60. Det vil om kort tid bli mulighet for å bestille testing digitalt via vår hjemmeside. Info kommer snart.