Viktig informasjon om Koronaviruset

Aktuelt


Ny teststasjon til Covid-19 testing!

15. oktober 2020 kl. 10:36

Vi har fått ny teststasjon! Testingen vil foregå som en "drive-in" testing.

Bestill tid til testing på vanlig måte (via vår hjemmeside eller pr telefon). Du vil da motta et nummer. Dette må skrives på en lapp og ligge synlig i bilen. (det vil gjøre det litt lettere for oss å organisere testingen)

Nytt fra i dag: Kjør inn på parkeringplassen på nedsiden av rådhuset, ta til høyre mot politistasjonen og kjør deretter inn i test-teltet når det er ledig. Når testingen er ferdig så kjører du videre, tar til venstre og kjører deretter ut av parkeringsplassen.

Vennligst ta hensyn til hverandre! Hvis det er lang kø, vennligst vent oppe på veien eller parker på en parkeringsplass mens du venter. Vi går ikke før alle er testet. 

Influensavaksinering

14. oktober 2020 kl. 12:28

INFLUENSAVAKSINERING LUND KOMMUNE

Er du i risikogruppen? Møt opp ved Rådhuset en av disse dagene:

Mandag 19. oktober kl 15:30-18:30

Tirsdag 20. oktober kl 15:30- 18:30.

Egenandel vaksine kr 50,-. Har du frikort er den gratis.

Parkering på nedsiden av rådhuset, inngang via NAV eller rundt på oppsiden av rådhuset. 

Vent ute på parkeringsplassen ved legekontoret. Dere vil bli registrert og tatt inn puljevis via skadestuen.

Det er vaksine nok til alle i risikogruppen!

Bestilling av koronatest

9. september 2020 kl. 09:37

Nå kan du bestille koronatest via vår hjemmeside. Velg "Legetime/koronatest". Under nedtrekksmenyen velger du "Testes for korona". Fyll inn kontaktinfo. Under kommentar er det viktig at du fyller ut symptomer. Du vil få en sms av oss med tidspunkt og hvilken parkeringsplass du skal stå på (1-6 som er reservert Luftveislegevakt). Gjelder kun pasienter som oppholder seg i Lund kommune og har fastlege hos oss. Andre må ta kontakt pr telefon som tidligere. 

Det er reservert 6 parkeringsplasser til Luftveislegevakten. De er plassert innerst på parkeringsplassen på nedsiden av Rådhuset. Ved den gamle inngangen til helsetasjonen. Det er ofte mange som skal testes og vi tester da i flere omganger. EKS: Hvis du får plass nr 2 i pulje 2, så betyr det at du kan parkere på plass nr 2 etter at bilen som står der har kjørt. Vennligst bli sittende i bilen. Vi kommer til deg og tester deg mens du sitter i bilen. Du vil få svar på Helsenorge.no og en sms fra oss. Det tar 1-2 dager å få svar. Følg ellers retningslinjene på fhi.no. 

Covid-19 testing

2. september 2020 kl. 12:54

Myndighetene anbefaler at alle som har nyoppståtte luftveisymptomer som ikke har en kjent årsak, testes og holder seg hjemme til prøvesvar foreligger og de ikke lenger har disse symptomene.

Ønsker du å bli testet så tar du kontakt med legesenteret pr telefon: 51 40 47 60. Det vil om kort tid bli mulighet for å bestille testing digitalt via vår hjemmeside. Info kommer snart. 

Influensavaksinen 2020/21

2. september 2020 kl. 12:49

Det vil bli satt av 2 dager med vaksinering i løpet av høsten. Tid og sted blir annonsert i god tid. Denne vaksinen er reservert for pasienter i risikogruppen. Det er svært ønskelig at de som ønsker vaksinen møter en av disse dagene da kapasiteten til å vaksinere utenom disse tidene er begrenset. Følg med her, på Lund kommunes hjemmeside og avisen Agder